Fanfare

Deugd Verheft

De Koninklijke fanfare Deugd Verheft werd opgericht in 1910 en is de oudste vereniging van ons dorp. Onze bloeiende vereniging telt meer dan 200 leden.

Meer dan 40 muzikanten zijn in min of meerdere mate trouw op post bij de repetities, verbroederingen, optredens en het teerfeest. De repetities vinden plaats iedere vrijdag van 19.30 tot 22 u. in ons lokaal. Mr. Van der Boghtstraat tegenover de school. Om de 3 weken worden de volgende repetities verpacht aan de meest biedende onder de leden, verenigingen of vrienden groepen. Ze verzorgen dan 3 weken de tap en houden er een mooie cent aan over. Het jaarlijkse lente concert in de meimaand en aperitiefconcert in augustus zijn jaarlijkse hoogtepunten van onze vereniging. In 1999 werd, met veel succes, een jeugdwerking opgestart. Hun jaarlijkse toppers zijn: de spaghettidag in januari, muziekkamp in de paasvakantie en hun 2-jaarlijks concert in november. De jeugdfanfare ''Jeugd Verheft'' telt een 25-tal jonge muzikanten.

Leerling muzikanten (oud en jong) kunnen gratis les volgen bij de fanfare. De instrumenten worden gratis in bruikleen gegeven.

Meer info over onze werking, activiteiten en lessen bij: 

  • Paul Van den Eynde (voorzitter) 015 23 47 59
  • Kathy Nestor (dirigent) 0476 41 00 19